Web_0317Здравейте, казвам се Даниел Димов!

Страстта ми към фотографията беше провокирана от многобройните пътувания до повече и по-малко известни дестинации по света, на които имах шанса да се насладя до момента. Подобно на тези пътувания, снимането за мен е едно истинско приключение, предизвикателство, игра и забавление, което по един неповторим начин ме обогатява и зарежда с енергия. Зад всяка снимка се крие някаква история, сюжет, приказка…

В снимките си обичам да запечатвам истински, неподправени емоции, да улавям автентичната атмосфера по време на снимачния процес – независимо дали става дума за дадено събитие, или фотосесия. Може би именно заради това, когато стартирах в началото на 2014, започнах да снимам предимно деца. Тяхната естественост и спонтанност е неподражаема – също като природните картини, които не спират да ме вдъхновяват и до ден-днешен.

Впоследствие разширих спектъра си на снимане, започнах да експериментирам все повече, да преоткривам красотата и вълшебството и в други любими за мен сфери, каквито са сватбената и портретна фотография.

Накратко, ако искате да научите нещо повече за мен, нека снимките ми Ви разкажат… 🙂