Как да си запиша час?

Най-лесният и бърз начин е да се обадите на тел. 0878 938 448. Също така, може да ни пишете съобщение на страницата ни във Фейсбук или имейл на dimovphotos@gmail.com

 

Къде се намира студиото Ви?

Адреса е Варна,бул.Владислав Варненчик 16А, Вх Б,ет 2, ап 7.През пролетта и лятото снимаме предимно на открито, на най-различни локации! Моля, свържете се с нас за повече информация! 🙂

 

В кои дни снимате?

Снимаме предимно събота и неделя, в отделни случаи и през седмицата, така че е добре да си запазите час поне седмица предварително.

 

Може ли да се снимаме заедно с други приятели?

Всяка фотосесия (както и съпътстващите я декори и аксесоари) е предвидена за едно семейство. В тази връзка не е желателно едновременно да присъстват две семейства по време на дадена фотосесия – все пак пространството на студиото, както и предвидените декори, са ограничени. Ако все пак дойде повече от едно семейство, времето за снимане се разпределя по между им, като всяко семейство заплаща отделна фотосесия.

 

Ние сами ли избираме снимките си?

Повечето от нашите клиенти до момента се доверяват на усета и преценката ни и оставят на нас да отсеем най-добрите и успешни кадри от фотосесията. Разбира се, предоставяме на клиента и опцията сам да избере снимките, които да бъдат обработени. Това става, като в рамките на 4-5 дни след фотосесията изпращаме всички необработени снимки с воден знак, от които клиентът селектира желаните кадри за обработка.

 

В какъв срок се получават снимките?

Стандартният срок за обработка на снимките е 2 седмици. В отделни случаи и в зависимост от заетостта ни, срокът може да е по-дълъг.

 

В какъв формат са снимките, които получаваме?

Получавате снимките в електронен вариант в JPEG, в пълна резолюция (размер). Разпечатки на хартия не се предоставят.

 

Трябва ли да си носим дрешки и аксесоари за фотосесията, или Вие ги предоставяте?

Разполагаме с голям брой роклички и аксесоари за момиченца на възраст от 0-7 години, както и някои аксесоари и дрешки за момченца. Добре е обаче и Вие да си носите свои любими дрешки и аксесоари, за да сме сигурни, че ще постигнем максимално желаната от Вас визия.

 

Може ли и родителите да се снимат с детето на няколко кадъра?

Разбира се, когато обаче става дума за не повече от 2-3 кадъра. Всички общи семейни снимки над този брой се водят Семейна фотосесия и следва да се заплатят като такава.

 

Не желая да публикувате снимки на детето ми в интернет пространството – възможно ли е това?

Възможно е, разбира се. В такъв случай, моля да ни уведомите за това свое решение преди самата фотосесия/събитие.

 

Мога ли да участвам в конкурси със снимки, заснети от вас, или да използвам снимките с рекламна цел?

Снимките, които получавате, за личния Ви семеен архив. Участието с тях в конкурси или други мероприятия с комерсиална цел е позволено само с изричното съгласие на DaDi Photography или при условие, че споменете нашето име/посочите линк към уебсайта ни.

 

Мога ли да снимам в студиото ви с фотоапарат, телефон или друг вид устройство?

Не, в студиото е категорично забранено да се снима с какъвто и да е вид устройство!Това важи и в случаите когато снимаме на открито с наш реквизит.

Как и откъде мога да закупя ваучер-подарък за фотосесия?

Подаръчните ни ваучери могат да бъдат закупени както на място в студиото ни, така и да Ви бъдат изпратени по куриер за Ваша сметка до посочен от Вас адрес.